Sponsoring Rabobank

De Rabobank heeft met ingang van 2014 de spelregels rondom het sponsoren van verenigingen veranderd. In de loop van de jaren hebben wij, als Grensruiters, vaak dankbaar gebruik mogen maken van de sponsormogelijkheden. Het geld dat de Rabobank beschikbaar stelde werd vooral gebruikt voor het organiseren van onze concoursen. Graag zouden we dit steuntje in de rug niet willen verliezen, en hiermee kan jij helpen!

Ieder lid van de Rabobank krijgt de gelegenheid om op 5 verenigingen te stemmen, hiervan mogen maximaal 2 stemmen op dezelfde vereniging zijn. Alle leden die voor 15 februari 2014 lid zijn geworden van Rabobank, kunnen hun stem uitbrengen.

De Rabobank schrijft hierover: ‘Onze leden ontvangen vlak voor de stemperiode een stemkaart met een unieke code waarmee zijn kunnen stemmen. Via onze website kunnen de leden tijdens de stemperiode hun stem(men) uitbrengen op de vereniging/stichting van hun voorkeur. De stemperiode loopt van 7 maart tot en met 21 maart 2014.’

Aan onze leden dan ook de vraag om in eigen omgeving na te vragen wie er lid is van de Rabobank, om deze personen vervolgens enthousiast te maken om te stemmen op de Grensruiters. Wellicht is het zelf overwegen lid te worden van de Rabobank ook een idee.
Meer informatie omtrent de clubkas campagne is te vinden onder:

RABGRZ-RCC-2014-336x280

Informatie over het lid worden van de Rabobank: http://www.rabobank.nl/particulieren/lokalebanken/graafschap-zuid/leden/ (Let op: lid worden moet voor 15 februari, anders ben je dit jaar nog niet stem gerechtigd!)

De Grensruiters

Leave Comment