Kantinemedewerkers gezocht!

Wij zijn op zoek naar mensen die op de maandag-, dinsdag-, woensdag- of donderdagavond de kantinedienst onder hun hoede willen nemen. Het is natuurlijk veel gastvrijer als er iemand achter de bar staat om de mensen van een kopje koffie te voorzien.
Er wordt één keer in de vier weken beroep op je gedaan om achter de bar te gaan staan en de kantinedienst voor je rekening te nemen. Vind je het gezelliger om de kantinedienst samen te doen? Dat kan natuurlijk ook!
Het mooie is dat je contact maakt met mensen en dat je bovendien de uren die je draait kunt noteren voor de vrijwilligers bijdrage. Bovendien wordt je uitgenodigd voor de Vrijwilligersdag van de Grensruiters, waar het bestuur de vaste vrijwilligers een leuke activiteit aanbiedt.

De kantine is een mooie bron van inkomsten voor onze vereniging en daar draag jij dan een steentje aan bij. Kortom: meld je aan als kantinedienst medewerker en geef je voorkeursavond door.

Voor meer informatie omtrent deze leuke job binnen onze R.V. en P.C. De Grensruiters, kun je contact opnemen met Maarten Mecking: 06 52 60 09 15.

Je bent van harte welkom om ons team van kantinedienst medewerkers te komen versterken!

De Grensruiters

Leave Comment