Zondag 21 december springles van olympische kandidate Merel Blom!

SPRINGLES VAN OLYMPISCHE KANDIDATE MEREL BLOM!

Tijdens de Wereld Ruiterspelen 2014 in Normandië hebben we kunnen genieten van de bronzen medaille, die daar tijdens de landenwedstrijd door het Nederlandse Eventing Team is gewonnen. Merel Blom was (met het paard Rumour Has It) één van de amazones van het Bronzen Team. Merel Blom is woonachtig in Aalten en een succesvolle amazone, die is opgenomen in het A-kader Eventing.
Voor leden van de R.V. en P.C. de Grensruiters wordt op zondag 21 december a.s. een unieke mogelijkheid aangeboden om deel te nemen aan een springclinic van deze Olympische kandidate op het onderdeel Eventing.
Merel zal met een speaker-set les geven, zodat ook de niet-deelnemers en het publiek de lessen goed kunnen volgen in zowel de kantine als de manege zelf. Bovendien zal er een foto-moment zijn voor de deelnemers na afloop van de les en zijn er in de kantine videobeelden te zien van Merel Blom in actie tijdens wedstrijden. Ten slotte is er na alles lessen gelegenheid voor een Meet and Greet met Merel in de kantine.
Kortom: geef je snel op!! Dit kan via het aanmeldformulier dat in de manege op ’t Hesselink hangt.
Naast de deelnemers is dus iedereen van harte welkom om te komen kijken naar de springlessen van Merel Blom.
Tot 21 december!

merel_blom_slider03

De Grensruiters

Leave Comment