Willie Roes is genomineerd als clubheld van de Grensruiters!

Wie is Willie Roes?

Willie is inmiddels 80 jaar oud maar weet niet van ophouden. Nog steeds neemt hij enthousiast deel aan de clublessen op dinsdagavond. Met springen is hij inmiddels wel gestopt, omdat hem dat toch nét iets te veel werd. Willie ziet zichzelf niet als een echte held, zo zegt hij: “zolang ik niet bang ben, kan ik blijven paardrijden. Als je bang wordt dan merkt het paard dat en ga je klemmen met de benen, dan gaat het fout. Ik heb er plezier in en zolang we beide (hij en zijn paard) het niet slechter gaan doen dan nu, blijven we lekker doorgaan.”

Een harde werker

Willie rijdt niet alleen al jaren fanatiek in de clublessen, ook zet hij zich  in met een groep mannen om de manege te onderhouden. Zo bouwen zij het parcours op in de springweek, slepen de bak, maaien het gras, harken blad en vegen het terrein. Daarvoor zijn wij Willie (en de andere mannen) natuurlijk ontzettend dankbaar!

Groot feest! 

Volgend jaar bereiken Willie en zijn paard een grote mijlpaal, dan zijn zij samen 100 jaar oud! Een aantal jaren geleden zou Willie dit ook bereiken met zijn vorige paard, maar dit is helaas niet gelukt omdat zijn paard twee maanden voor de mijlpaal moest worden ingeslapen. Wij hopen met z’n allen dat Willie met zijn huidige paard ruim over de 100 zal komen.

Stemmen dus

De Grensruiters zijn erg trots op zo’n bijzondere held als Willie en daarom is hij genomineerd als clubheld van de  amateursport. Willie laat zien dat paardrijden voor jong en oud is! Willie heeft jullie stemmen hard nodig, dus vragen wij jullie om op hem te stemmen via www.adclubheld.nl.

Je kunt nog tot 26 april 2015 stemmen! Wat het extra leuk maakt is dat we als vereniging er geld mee kunnen winnen namelijk € 25.000,- voor de club. Vergeet dus niet te stemmen!

Hieronder zien jullie Willie met zijn mooie paard in de clubles van dinsdag 24 maart 2015

IMG_0282

De Grensruiters

Leave Comment