Wegens succes nog een springles van Olympische kandidate Merel Blom!

Tijdens de Wereld Ruiterspelen 2014 in Normandië hebben we kunnen genieten van de Bronzen Medaille, die daar tijdens de landenwedstrijd door het Nederlandse Eventing Team is gewonnen. Merel Blom was (met het paard Rumour Has It) één van de amazones van het Bronzen Team. Merel Blom is woonachtig in Aalten en een succesvolle amazone, die is opgenomen in het Olympisch A-kader Eventing.

Afgelopen december kwam Merel al naar De Grensruiters toe voor een springclinic, toen maakten 15 leden gebruik van deze unieke mogelijkheid. De reacties onder zowel de pony- als paardenleden was overduidelijk: dit smaakte naar meer! Daarom zal Merel op zaterdag 13 juni a.s. opnieuw naar De Grensruiters in Dinxperlo komen om een springclinic te verzorgen.

Mocht het mooi weer zijn, dan zal het parcours op de weide staan. Merel zal net als afgelopen december werken met een headset waardoor ook het publiek mee kan luisteren.

Deelname is voor zowel leden als niet-leden, wel hebben eigen leden voorrang op deelname. Een clinic bestaat uit drie deelnemers en duurt een uur, de kosten bedragen €20,- per combinatie. Per uur hebben we minimaal drie deelnemers nodig om de clinic door te laten gaan. Geef je daarom zo snel als mogelijk op zodat je zeker van een startplek bent. Let wel op: opgeven = betalen, of je moet zélf iemand vinden die op jouw plek wil starten!

Geef je snel op! Dat kan via het aanmeldformulier in de manege, via de website van De Grensruiters of via jacobse.annemarie@gmail.com.

De Grensruiters

Leave Comment