Vier Jubilarissen!

Dinxperlo – Op woensdag 16 maart hebben de Grensruiters tijdens de algemene ledenvergadering drie jubilarissen in het zonnetje gezet. Han Ruesink en Marie Reusen-Vinkenvleugel zijn maar liefst 40 jaar lid van de vereniging. Jan Rongen is zelfs al 50 jaar lid. We hebben zelf nog een jubilaris, namelijk Wim Derksen, helaas was hij zoensdag verhinderd, hij zal op een later tijdstip gehuldigt worden.

Extra bijzonder aan deze gebeurtenis is dat Han, Jan en Marie ereleden van de vereniging zijn. Han en Jan zijn in het verleden allebei voorzitter geweest. Daarnaast is Han al sinds de jaren ’80 de vaste parcoursbouwer van de Grensruiters. Marie heeft ook vele jaren in het bestuur gezeten en was erg fanatiek in de wedstrijden. Tijdens de concoursen van de vereniging was ze altijd de vaste lintendame. Wim is jarenlang als begeleider meegegaan met ponykamp. Daarnaast is hij regelmatig te vinden op de vereniging voor hand en span diensten.

Als verenging zijn we erg blij met deze trouwe leden en dankbaar voor hun inzet door de jaren heen. Alle vier hebben ze een prachtige bos bloemen en een certificaat als blijk van waardering ontvangen. Jan Rongen heeft daarnaast een bronzen paard gekregen.

IMG_3974 IMG_3973

v.l.n.r. Hans, Marie, Jan, Annet, Han en Truus.          v.l.n.r.: Marie, Jan en Han.

De Grensruiters

Leave Comment