Verenigingsteam vierde, viertal vijfde op het NK

Onze leden hebben vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus super gepresteerd op de Nederlandse Kampioenschappen in Ermelo. Vrijdag mocht Noortje Radstake met Justin Dunkelbraun JVR individueel aan start in de Z1 dressuur. Daar behaalde ze met de jonge hengst een mooie 9e plaats in een sterk deelnemersveld.

Zaterdag kwamen zowel het verenigingsteam als het viertal aan start. Het M-viertal, bestaande uit Mirjam Eykelenboom, Ellen Lieftink, Djolinda Aarsen, Jolijn Kip en Desiree Kemper, zette onder leiding van Lies Bastiaanse een hele nette proef neer. Dit resulteerde uiteindelijk in een mooie 5e plaats!

Het verenigingsteam, bestaande uit Emma Koskamp, Kim Wienholts, Jolijn Kip en Noortje Radstake voor de dressuur en Stephanie Klaassen, Anne te Beest, Martine Middelbrink en Jessie Bouwmeester voor het springen, hebben een super prestatie neergezet door met mooie springrondes en sterke dressuurproeven uiteindelijk een knappe 4e plaats te behalen! Het hoogste resultaat van verenigingen uit Gelderland, die deelnamen aan het NK Verenigings Kampioenschap.

De dag werd afgesloten met een hele gezellige BBQ voor alle ruiters en trouwe supporters.

 

De Grensruiters

Leave Comment