Uitslag clubkampioenschappen 2021

 
Afgelopen zaterdag zijn de jaarlijkse clubkampioenschappen weer verreden!
 
 
In de ochtend werd er in de dressuurring gestreden, waarbij de twee beste paardencombinaties en de twee beste ponycombinaties mochten overrijden. Gonnie Keuper en Martine Middelbrink hadden in het ochtendprogramma de beste dressuurproeven laten zien. Bij het overkampen wist Gonnie met Lavinia de beste proef neer te zetten. Daarom mocht zij de dressuurbeker mee naar huis nemen en zich dressuurkampioen bij de paarden noemen.
Bij de pony’s zetten Jasmijn Koskamp en Kyenna Rutgers, de beste proeven neer, waarna deze twee amazones mochten overrijden. Ook hier was het spannend. Uiteindelijk beoordeelde de jury Jasmijn met haar pony Karel net iets hoger, waardoor zij er met de dressuurbeker bij de pony’s vandoor wist te gaan.
Ook kwamen er een aantal beginnende combinaties aan de start in de bixie. Sverre Jansen met Choco mocht de meeste kruisjes noteren en neemt daardoor de Wim Derksen Bokaal mee naar huis.
In de middag stond het springen op het programma, bij de pony’s wist Jasmijn Koskamp met Karel in het BB/groen springen het beste parcours neer te zetten. Hierdoor mag ze de Gerard-Westendorp-wisselbeker een jaar lang in haar bezit hebben. Bij het reguliere springen was het de beurt aan Luka Bouwmeester met Noah om te winnen. Bij de paarden eindigde Martine Middelbrink met Elvira op de eerste plaats. Luka en Martine wonnen hierdoor de springwisselbeker. Beide mogen zich een jaar lang springkampioen van De Grensruiters noemen!
Op basis van de dressuur- en springuitslagen werd er gekeken wie van de deelnemers de beste allround combinatie is. Bij de pony’s wist Ellis Elburg met Ella haar titel te prolongeren! Bij de paarden werd Martine Middelbrink clubkampioen. Ook voor Martine betekende dit dat ze de titel wederom mee naar huis mocht nemen!
 
We kunnen terugkijken op een gezellige en geslaagde dag. Alle prijswinnaars gefeliciteerd! Alle deelnemers bedankt voor jullie komst en de sportieve strijd.
 
Tevens willen we de sponsoren en vrijwilligers bedanken. Zonder jullie waren deze clubkampioenschappen niet mogelijk geweest. Bedankt!
 
De uitslagen op een rijtje:
 
Paarden dressuur
🥇Gonnie Keuper met Lavinia
🥈Martine Middelbrink met Elvira
 
Pony’s dressuur
🥇 Jasmijn Koskamp met Karel
🥈 Kyenna Rutgers met Valley
🥉Femke Vriezen met Blacky
 
Dressuurbeker paarden
🏆🥇Gonnie Keuper met Lavinia
 
Dressuurbeker pony’s
🏆🥇Jasmijn Koskamp met Karel
 
Bixie, Wim Derksen Bokaal
🏆🥇Sverre Jansen met choco
 
Springbeker pony’s
🏆🥇Luka Bouwmeester met Noah
 
Gerard Westendorp beker (BB/groen pony’s)
🏆🥇Jasmijn Koskamp met Karel
🥈 Femke Vriezen met Blacky
 
Springbeker paarden
🏆🥇Martine Middelbrink met Elvira
 
Clubkampioen paarden
🏆🥇Martine Middelbrink met Elvira
 
Clubkampioenschap pony’s
🏆🥇Ellis Elburg met Ella

De Grensruiters

Leave Comment