STEM JE MEE OP ONZE REGIO VOORZITTER?

*** MAAK GEBRUIK VAN JE STEMRECHT ***

STEM JE MEE OP ONZE REGIO VOORZITTER?

Alle leden van de KNHS hebben een mail ontvangen waarmee je kunt stemmen op onze regio voorzitter. Neem even 1 minuut de tijd om via de link in die mail een stem uit te brengen op Herman Ubbink. Hij behartigt de belangen voor onze regio en indirect dus ook voor onze kring. Hij is een zeer gedreven bestuurder die vele belangrijke zaken behartigt voor ons paardensporters. Laat je stem dus niet verloren gaan en breng deze uit voor 9 april a.s.

 

Beste paardensporter,

Met veel plezier nodigen we je uit, je stem uit te brengen voor de herverkiezing van de voorzitter van de regio Gelderland. De KNHS is jouw paardensportbond die de sport voor jou organiseert in een structuur, waardoor de KNHS letterlijk dichterbij komt. De regio’s hebben belangrijke taken, waaronder de uitrol van landelijk overeengekomen beleid. De voorzitters van de regio’s spelen hierin een cruciale rol. Niet alleen geven zij leiding aan de regioverenigingen, maar zij zijn ook lid van de Ledenraad van de KNHS waardoor zij mede verantwoordelijk zijn voor de goedkeuring van voorgesteld beleid.

Per discipline is een forum ingesteld waarin elke regio is vertegenwoordigd, de KNHS regiovoorzitter en portefeuillehouder recreatiesport worden digitaal verkozen en elk KNHS-lid in de regio heeft stemrecht.

Elk KNHS-lid heeft stemrecht, jij dus ook!

Voor de regio Gelderland is er een herverkiezing van de huidige voorzitter. Maak gebruik van dat stemrecht en breng digitaal je stem uit. Digitaal je stem uitbrengen betekent dat je kunt stemmen via je PC, tablet of telefoon, waar en wanneer je maar wilt.

De Grensruiters

Leave Comment