Selectie tussenstand en uitslagen Zeddam

De afgelopen weken hebben er weer verschillende selectiewedstrijden plaatsgevonden voor zowel de pony’s als de paarden. De tijdelijke tussenstand voor de Gelderse Kampioenschappen is als volgt:

Pony’s (3 van 5 wedstrijden verreden)
Springen

6e plaats – Florans Attema met Tommy – B springen cat. C

Dressuur
6e plaats – Florans Attema met Tommy – B dressuur cat. C
3e plaats – Marthe Thuis met Day-Dance – L1 dressuur cat. C
2e plaats – Serra Aalderink met Nancy – M1 dressuur cat. C

Paarden (2 van 5 wedstrijden verreden)
Springen
3e plaats – Jessie Bouwmeester met Flow – L-springen

Dressuur
3e plaatsLoes Arts met Detroit G – B dressuur
1e plaats – Ellen Lieftink met Gentleman – L2 dressuur
5e plaats – Sonja Radstaak met Cacharel pure – L2 dressuur
1e plaats – Mirjam Eykelenboom met Davinci – M2 dressuur
2e plaats – Suzanne Klein wolterink met Wham – M2 dressuur
5e plaats – Suzanne Klein wolterink met Dioni Et – M2 dressuur
4e plaats – Francis Koskamp – Van der Baan met Dana – Z1 dressuur

Uitslagen Zeddam
In de grote warmte van afgelopen weekend hebben verschillende pony- en paardenleden gestreden tijdens de selectiewedstrijd in Zeddam.

Bij de pony’s behaalde Cato Mecking met Andy zowel in de dressuur als in het springen uitstekende resultaten. Zij werd 3e in de L1 dressuur categorie C/D/E met 193,5 punten en met twee foutloze parcoursen en 73 stijlpunten 2e in het B springen categorie D/E.

Op zondag was het de beurt aan de paardenleden. Loes Arts behaalde met Detroit G in de B-dressuur een 2e plaats in de selectieproef met 194 punten. Femy Huls en I’m Charming reed in de tweede proef naar een 4e plaats met 200 punten in de L1-dressuur. Ook Ellen Lieftink kwam aan de start met Gentleman in de L2-dressuur. Zij werd in de selectieproef 2e met 194 punten en in de tweede proef 3e met 193 punten. Ook clubgenote Sonja Radstaak kwam in de L2-dresuur aan de start. Zij behaalde 193 punten in de selectieproef met Cacharel Pure. In de M2 reed Mirjam Eykelenboom naar een 1e plaats met Davinci met 193,5 punten. In de tweede proef werd Suzanne Klein Wolterink met Wham 2e met 189,5 punten in de M2. Francis Koskamp – van der Baan deed goede zaken met Dana in de selectieproef. In de Z1 behaalde zij een eerste plaats met 227 punten.

Ook in het springen kwamen de Grensruiters aan de start. Martine Middelbrink met Elvira behalade in het BB-springen een 3e prijs met 65,5 punten voor stijl. Daarna reed zij in het B-parcours twee foutloze rondes en behaalde zij met 65,5 stijlpunten een 7e plaats.

Ook komend weekend staat er een selectie op de planning, wij wensen iedereen veel succes!

De Grensruiters

Leave Comment