Paardenwelzijn informatieavond

Wil jij ook alleen het beste voor je paard en op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen rondom paardenwelzijn?

Dan ben je welkom bij de Grensruiters op vrijdagavond 27 november a.s. vanaf 19.30 uur. Multihorse.nl, Brunsveld Diervoeders IJzerlo en Margritta Holtman osteopathie voor paarden en honden komen in de kantine iedereen vrijblijvend informeren over paardenwelzijn.

De entree is gratis (zowel leden als niet leden zijn welkom), er is een verloting van twee kaarten …voor Paard 2015 en een gratis proefpakket voor iedereen!!!
Aanmelden kan via grensruites@hotmail.com of door te reageren op dit bericht!

Hieronder staat meer informatie over de standhouders:

—————————————————————————————————————————————–

MULTIHORSE is aanbieder van de gehele productlijn van Pharmakas Horsefitform en Pharmakas Dog Wellness producten.

Pharmaka bestaat in Duitsland al bijna 45 jaar en staat bekend om haar natuurlijke, moderne paardensupplementen en verzorgingsproducten.
Pharmaka heeft voor bijna elk probleem een oplossing en biedt met over 70 producten een breed productpalet aan. Via de onlineshop www.multihorse.nl is het hele productlijn te bestellen. Multihorse staat ook op beurzen een concoursen om op individuele wijze over het verzorgen van paard een hond te informeren. Op de informatieavond geeft Multihorse 2 gratis kaarten weg voor de beurs Paard 2015 in Houten/Utrecht, en iedere deelnemer ontvangt een gratis proefpakket.

Multihorse gaat vooral op de verzorging van je paard in. Er worden oplossingen voor o.a. mok, staart schuren en tips voor de verzorging van je paard gegeven voor bijv. een wedstrijd of na het paard scheren.
www.multihorse.nl

—————————————————————————————————————————————–

Brunsveld Diervoeders in IJzerlo is een klein familiebedrijf dat diervoeders produceert volgens het GMP+ kwaliteitssysteem.
Voor alle diersoorten ( behalve honden en katten) kunnen wij een passend voer maken.
Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit van onze voeders, (harde brok,weinig stof). Er wordt koud geperst, d.w.z. niet met stoom, dus in het voer geen verlies van vitamines en nutriënten.
Door eigen productie is de verhouding prijs/kwaliteit gunstig !
Kortom Vakkennis en Maatwerk is onze specialiteit !
www.brunsveld-diervoeders.nl

—————————————————————————————————————————————–

Vanaf 2006 heeft Margritta Holtman een bloeiende eigen praktijk als dierenosteopaat. Afgestudeerd in de 3-jarige ICREO-opleiding ben ik een gediplomeerde dierenosteopaat gespecialiseerd in paarden en honden.

Osteopathie is een geneeswijze, die aan het eind van de vorige eeuw door een Amerikaanse arts, Dr. A.T. Still, is ontwikkeld. De toegepaste kennis van anatomie, fysiologie en pathologie is de basis van de osteopathie.
www.osteopathievoorpaarden.nl

 

De Grensruiters

Leave Comment