Mesttranssportband,  

Paardrijden bestaat voor 90% uit vegen en poepscheppen. Gelukkig kunnen we die werkzaamheden vanaf heden een klein beetje verlichten. We hebben nu een mesttranssportband. Dit betekend dat niemand meer met een volle kruiwagen de mesthoop bij de Grensruiters op hoeft te lopen. Het systeem is vrij eenvoudig, de volle kruiwagen kan onder in de transportband geleegd worden en de band transporteert de mest in de mestcontainer. We hopen dat iedereen vanaf nu af aan een steentje bijdraagt en de kruiwagen altijd netjes geleegd zal worden.

De mesttransportband is nog niet definitief aangesloten. Dit omdat we eerst willen kijken of het een success is. Bij de mesttranssportband ligt een stekker, deze stekker kan in het stopcontact bij de meterkast gestoken worden. De meterkast zit achter de eerste groene deur (hiervoor staat meestal de kruiwagen). De stekker kan dan het beste in het stopcontact aan de rechterkant. Zie ook de foto hieronder. Heb je vragen, stel ze gerust!

 

20151212_131759untitled

De Grensruiters

One comment for “Mesttranssportband,  

 • P.Reusen

  Hallo Ruiter vrienden en vriendinnen,

  Helaas is de stroom nog niet aangesloten.Dus men moet de stroomkabel buiten pakken en
  binnen in de meterkast in het stopkontakt steken en daarna weer terug leggen. Want ze zijn het nog niet eens of die op de goede plaats staat.
  Daarom is er nog geen vaste aansluiting.

  Geef jullie je mening. Ik vind het een goede plaats vlakbij waar de mensen toch altijd staan.

  Reply

Leave Comment