Het dak gaat eraf bij de Grensruiters

Op maandag 8 mei begint de asbestsanering van manage ’t Hesselink. Dit betekent dat de oude asbestgolfplaten vervangen worden voor een nieuwe golfplaten. Zoals jullie weten is asbest schadelijk. Daarom is het terrein in en rondom de manege tot in ieder geval woensdagavond niet toegankelijk. Ook de clublessen van maandag 8 mei tot en met woensdag 10 mei zullen niet doorgaan. Deze lessen worden niet ingehaald. Als vanzelfsprekend mag er op die drie dagen ook niet vrij gereden worden. De accommodatie is gesloten voor bezoek.

Gebruik accommodatie

Op dit moment ziet het er naar uit dat donderdag weer vrij gereden kan worden en dat ook de lessen weer door zullen gaan. Het kan echter uitlopen, door bijvoorbeeld het weer of andere tegenslagen. Mocht je op donderdag gebruik willen maken van de accommodatie dan is het verstandig om de website of social media in de gaten te houden.

Let op: vanaf donderdag kan er waarschijnlijk weer vrij gereden worden. Houd er echter wel rekening mee dat alleen de buitenbak gebruikt kan worden én dat er een grote kraan zal staan en je pony/paard dit spannend kan vinden. Vooral overdag kan er overlast zijn omdat er dan wordt gewerkt.

Het nieuwe dak kan dus zorgen voor wat overlast, we snappen dat dit erg vervelend is. Toch hopen we op ieders begrip, zodat we snel een mooi nieuw (en dicht) dak hebben. Met het nieuwe dak kunnen we weer jaren vooruit!

De Grensruiters

Leave Comment