Goede prestaties tijdens laatste selectiewedstrijd!

Afgelopen weekend werd de laatste selectiewedstrijd voor zowel de pony’s als de paarden verreden in Steenderen. Opnieuw werd er goed gepresteerd èn is nu bekend welke Grensruiters zich geplaatst hebben voor de Gelderse Kampioenschappen!

Bij de pony’s behaalde Jessie Bouwmeester met Flow in de B dressuur een nette zesde plaats met 194 punten. Sarah Oude Munnink volgde met Huusstede’s Mexx met een zevende plaats met 193 punten. In de tweede proef werd Sarah knap tweede met 193 punten en Jessie zevende met 186 punten. In het springen wist Roos Westendorp met haar pony Winston met twee foutloze rondes een mooie eerste plaats te bemachtigen. Jessie Bouwmeester bleef met Flow ook twee keer foutloos en behaalde een vierde plaats.
Bij de paarden behaalde Annelinde Kruiniger met Depina een eerste plaats in de B dressuur met 198 punten. Jolijn Kip werd met Frisbee-Spring derde met 194 punten. In de tweede proef was de tweede plek voor Jolijn met 198 punten en de vierde plek voor Annelinde met 195 punten. In de L1 dressuur bemachtigde Desiree Kemper met Latino Z een mooie derde plaats met 195 punten. Ook in de tweede proef werd Desiree derde met 197 punten. Ten slotte behaalde Els Ubbink met Enitho Gd een nette derde plek in de L2 dressuur met 194 punten.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd!!

32

De Grensruiters

Leave Comment