Goede prestaties tijdens geslaagde selectiewedstrijd Grensruiters!

Afgelopen weekend, 17 en 18 mei, hebben de Grensruiters te Dinxperlo hun jaarlijkse concours georganiseerd. Het programma begon zaterdagochtend bij de pony’s met dressuur en springen. Zaterdagavond kwamen de senioren in het 40+ springen aan bod. Deze wedstrijd was onderdeel van de seniorencompetitie van de Achterhoek en werd mede mogelijk gemaakt door Euregio.
Zondag kwamen de paarden in het springen en de dressuur aan start.

Vanuit De Grensruiters vielen veel amazones in de prijzen. Bij de pony’s behaalde Jasmijn van den Borg met haar pony Jasmijn in de klasse BB dressuur de eerste prijs, Roxy Obbink met haar pony Kikkie werd hier tweede. In de tweede proef ging Cato Mecking met Hietveld’s Andy er met de eerste prijs vandoor. In de bixie klasse A werd Florance Attema met haar pony Tommie knap eerste. Anouk Klaver presteerde erg goed door met Amigo beide proeven in de klasse L1 te winnen. Astrid van den Berg eindigde in dezelfde klasse op een derde en vierde plaats. Ten slotte behaalde Daantje Jansen met haar pony Miss Bond in het springen een mooie zevende plaats door twee keer foutloos te blijven in de klasse B.

Ook bij de paarden bleken De Grensruiters succesvol. In de klasse B dressuur wist Jolijn Kip met Frisbee-Spring knap beide proeven te winnen. In dezelfde klasse behaalden Keaven Muller met Katja en Annelinde Kruiniger met Depina een gedeelde zevende plaats. In de tweede proef wist Lisanne Kruiniger met haar paard Baida een tweede plaats te behalen. Annelinde Kruiniger met Depina werd hier vijfde. In de L2 dressuur ging Els Ubbink er met haar paard Enitho GD met de winst vandoor. In de M2 dressuur werd Alice Besselink met Demira B vierde. Martine Verhey-Egberts behaalde met Vanossa in de klasse Z1 dressuur een zevende plek, Ellen Lieftink met Zander volgden met een achtste plek. Ten slotte was Desiree Kemper in het springen succesvol: het L springen wist ze met Djigo knap te winnen en in het M springen behaalde ze een nette achtste plek met Latino Z.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd en alle vrijwilligers en sponsoren bedankt voor het mede mogelijk maken van dit geslaagde concours!

09

De Grensruiters

Leave Comment