Geslaagd avondconcours

Op woensdag 17 en donderdag 18 juli werden er op het terrein bij de Grensruiters in Dinxperlo avondwedstrijden dressuur gehouden. Beide avonden zaten de startlijsten vol en werd er volop gestreden om de prijzen.

Het terrein van de grensruiters lag er afgelopen week prima bij, in de vier dressuurringen werd er gestreden om de prijzen in de categorieën BB tot en met ZZL. Om half zes gingen de eerste combinaties van start en het werd steeds drukker en gezelliger op het terrein waar het ook op het terras goed toeven was. De barbecue stond aan de broodjes hamburger en worst vonden gretig aftrek.

Doordat er op beide avonden zowel met pony’s als met paarden gestart kon worden grepen een heel aantal ruiters de kans om op beide avonden te starten.

Leden van de Dinxperlose vereniging namen een heel aantal prijzen in ontvangst; Absolute topper was Faye Mulders met haar pony Django die in de klasse B op zowel de woensdag als de donderdagavond de twee eerste prijzen mee naar huis mocht nemen. In de klasse BB op woensdag ging de eerste prijs twee keer naar Lotteke Bussink met Caresse en op donderdag wist Kyenna Rutgers met Valatina twee keer de eerste prijs op haar naam te zetten. In het L1 categorie A/B/C mocht Jasmijn Koskamp met Lacoste een eerste prijs in ontvangst nemen.  In het L1 categorie D/E ging de eerste prijs twee keer naar Luka Bouwmeester met Noah.

Bij de paarden gingen er ook veel prijzen met leden van De Grensruiters mee naar huis; In de klasse BB nam Joyce Cornelissen met Caresse twee keer een eerste prijs in ontvangst. Kim Wienholts met Maximil F nam een eerste prijs in de klasse B mee naar huis, Emma Koskamp won met haar paard Jillz in deze klasse een tweede prijs. In de klasse L1 won Jolijn Kip met Headline een tweede prijs. In de klasse M1 wisten twee leden eerste prijzen op hun naam te zetten, namelijk Jolanda Keuper met Eraska en Nathalie Stoltenborg met Aisha. Nathalie Stoltenborg wist op de donderdag ook in de klasse M2 een eerste prijs in de wacht te slepen. De klasse Z1 werd twee keer gewonnen door Fleur Schapers met VDS Carnaval en het ZZL werd tenslotte twee keer gewonnen door Francis Koskamp met Dana.

De Grensruiters

Leave Comment