Dressuurclinic met Bart Veeze (zondag 31 mei)

Zondag 31 mei organiseert de Grensruiters een dressuurclinic in samenwerking met Bart Veeze.

101_100

Bart is een succesvolle wedstrijdruiter. In 2009 reed Bart zijn eerste wedstrijd op Grand Prix-niveau. Dat deed hij met de door hem zelf opgeleide Gribaldi-zoon Stefano. Later bracht hij de goedgekeurde hengsten Zirkoon (v. Nurprimus), Havel (v. Cocktail), Welcome (v. World Cup) en Welt Hit (v. Weltmeyer) uit op Lichte Tour-niveau en startte hij met Jazz-dochter Winoa op het WK voor jonge dressuurpaarden. Afgelopen weekend startte hij ook in Dinxperlo en schreef daarbij twee keer de Z2 op zijn naam!

Naast het trainen van zijn paarden is Bart druk met de begeleiding van zijn leerlingen en geeft hij ook dressuurclinics. Zondag 31 mei mogen leden van De Grensruiters deelnemen aan zijn dressuurclinic.

Het is voor iedereen mogelijk zich op te geven, de kosten zijn €18,75 per persoon voor een les van 45 minuten. In een groep zitten maximaal drie ruiters. Het is mogelijk om je op te geven via de lijst in de manege, via de website of een e-mail te sturen naar: jacobse.annemarie@gmail.com. We willen de groepen zoveel mogelijk op niveau indelen, geef dus op welk niveau je rijdt.

Klik hier voor het inschrijvingsformulier.

Let op: opgeven = betalen, of je moet zelf iemand anders vinden die op jouw plek zal rijden. Daarnaast moet er voldoende deelname zijn om het door te laten gaan (geef je dus snel op).

De Grensruiters

Leave Comment