Beperkt vrijrijden wegens bakonderhoud!

A.s. woensdag 13 juli zal zowel de buitenbak (de grote dressuur buitenbak) en de binnenbak onderhouden worden. In de buitenbak zal een laag zand vervangen worden voor een nieuwe laag. Om ervoor te zorgen dat de bak niet meer zo nat zal zijn, als het veel regent. Maar ook een stuk minder stoffig als het erg droog is. Als gevolg zal de buitenbak de komende week gesloten zijn voor rijden.

In de binnenbak zit er een drainage slang verstopt, deze zal schoongemaakt worden. Hierdoor zal in elk geval de woensdag de binnenbak gesloten zijn voor rijden.

Woensdag en donderdag zal het niet mogelijk zijn vrij te rijden. De lessen zullen wel door gaan (deze zijn op de wei gezien het springweek is). Zoals de planning er nu uitziet kan er vrijdagavond wel vrij gereden worden, maar we raden aan de komende week eerst de website te bekijken voordat je gaat vrijrijden. Stel dat werkzaamheden uitlopen kan het zijn dat vrijrijden toch niet mogelijk is.

* Update vrijdag 14 juli is het niet mogelijk om te rijden in de ‘dressuur’buitenbak en in de binnenbak. Deze zullen de gehele dag gesloten zijn voor rijden. De ‘spring’buitenbak is wel beschikbaar. Vrijrijden is dus weer mogelijk op vrijdag, ook tijdens de lesuren, de lessen zullen geheel op de springweide gegeven worden.
Zoals eerder vermeld dat het vrijrijden alleen mogelijk is buiten de lessen om is dus incorrect.

De Grensruiters

Leave Comment