Beperkt vrij rijden aankomende week!

Zondagochtend (30 september) zal er voor het verenigingsteam een oefendressuurwedstrijd zijn. Hierdoor zal het in de ochtend wat drukker zijn dan gebruikelijk. We hebben drie bakken dus er is meer dan genoeg ruimte. Mocht je liever in alle rust willen rijden is het raadzaam om na 12 uur te komen. De oefendressuur start om 9.30 en eindigt voor 12 uur.

Woensdag 2 september zijn er zoals gebruikelijk de hele avond lessen, maar er is ook een extra les. Deze zal gegeven worden van 20 uur tot 21 uur. We hebben drie bakken, dus in principe kan er vrij gereden worden. Alleen de twee lessen mogen kiezen welke bak ze willen gebruiken. Wil je hier geen last van hebben dan is de tip om voor 20 uur te rijden of na 21 uur.

Vrijdag 4 september zal zowel de dressuurbuitenbak als de binnenbak weer een onderhoudsbeurt krijgen. Het is daarom de hele dag niet mogelijk om vrij te rijden in zowel de dressuurbuitenbak als in de binnenbak. In de “oude” buitenbak (waar het springmateriaal vaak staat) mag en kan wel gewoon gereden worden. De lessen gaan wel gewoon door, waardoor de oude buitenbak alleen in de middag vrij is.

Hartelijk dank voor jullie begrip!

De Grensruiters

Leave Comment